6 oktober: de verloren generatie

Donderdagavond 6 oktober organiseert De Groene Amsterdammer samen met Academisch-cultureel centrum SPUI25 een avond over de nieuwe verloren generatie van Europa.

Groene-redacteur Rutger van der Hoeven zal de avond inleiden, Daan Heerma van Voss zal een column uitspreken, waarna  onder andere  Ewald Engelen (Hoogleraar sociale geografie aan de UvA)  en Theo Klouvas (voorzitter van de Griekse studentenvereniging in Nederland)  onder leiding van Groeneredacteur Yasha Lange in debat zullen gaan over de positie waarin de Europese jeugd zich bevindt, of Nederlandse jongeren zich ook zorgen zouden moeten maken en hoe ze hun toekomst kunnen verbeteren. Een ingekorte versie van deze column / dit essay verscheen in de NRC Next.

20.00 uur SPUI25, Amsterdam
Toegang gratis
Reserveren verplicht