Rechten Ultimatum verkocht aan Duitsland

ulti

Tekst uit persbericht:

‘De Duitse vertaalrechten van Ultimatum van Daan & Thomas Heerma van Voss zijn verkocht aan uitgeverij Schöffling & Co. in Frankfurt am Main.

Ultimatum verscheen in mei 2015 en werd zeer goed ontvangen door de Nederlandse pers. Er verschenen mooie recensies in Vrij Nederland, Noordhollands Dagblad, Focus Knack en Zin.

NRC Handelsblad bekroonde het boek met vier ballen. Recensent Arjen Ribbens schreef: ‘Heerma van Voss & Heerma van Voss schrijven voortreffelijk. Ze hebben één of twee zinnen nodig om de sfeer neer te zetten.’

Afgelopen donderdag is bekendgemaakt dat Ultimatum genomineerd is voor De Diamanten Kogel. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de schrijver van het beste, spannende oorspronkelijk Nederlandstalige boek. De winnaar van De Diamanten Kogel ontvangt als trofee een zilveren boksbeugel met vier diamanten. De trofee wordt uitgereikt op 16 februari 2016 om 20:00 uur in het Stadhuis van Antwerpen.’

Hele bericht alhier te lezen.