25 mei: Bal Maskeej in Venlo

‘Vijftien tot twintig auteurs, uitgevers, muziek, dans en plezier. Een boekenbal maar dan op z´n Venloos, een feest dus. Wie er op 11-11-11 bij was weet dat een feest kan knallen bij Koops en wie er niet bij was heeft nu een herkansing. Alle aanwezige auteurs zullen kort voordragen uit eigen werk, afgewisseld met muziek. Het is een BalMaskeej dus zet een masker op, verder niet verkleed. Namen die reeds hebben toegezegd (in willekeurige volgorde): Jan van Mersbergen, Frans Pollux, Daan Heerma van Voss, AJH Dautzenberg, Bernke Klein Zandvoort, Michiel Eijsbouts, Thomas Heerma van Voss, Christiaan Alberdingk Thijm, Carlijn Vis, Joubert Pignon, Ilse Annegarn, Sylvia Beugelsdijk, Lot Vekemans, Frederique Schut, Annemieke Gerrits, Chretien Breukers, en Emma Curvers. Kaartjes voor dit unieke feest kosten elf euro, en zijn beperkt. Wacht dus niet te lang!’